Karriere

Image

Vi tilbyr et utfordrende og kompetent arbeidsmiljø i et selskap i hurtig utvikling. Nordic har gjennom de siste årene opplevd en topplinjevekst på over 50 % per år, og er stadig på jakt etter dyktige kandidater som har det lille ekstra og som liker å flytte grenser for hva som er mulig å få til.

Arbeidsmiljø

Vi tar arbeidsmiljø og kompetanse på alvor og tilrettelegger for kursing og opplæring gjennom Nordicskolen. Nordicskolen tilrettelegger for at våre ansatte får personlig og faglig utvikling. Dette inkluderer både teknologisk, markedsmessig og regulatorisk forståelse samt annen kunnskap som kreves av våre ansatte. Vår kultur skal bygge på innovasjon, samspill, ærlige tilbakemeldinger og kompetansedeling. 

Muligheter

Ansatte i Nordic har mange muligheter gjennom konseptene vi tilbyr. Hos oss finner du dyktige meglere, rådgivere, analytikere og kapitalforvaltere, for å nevne noen. Dette gir deg varierte muligheter for personlig utvikling og fremtidige karrierevalg.   

Dine kvaliteter

Vi ser etter selsvstendige og ansvarsbevisste kandidater som har høy integritet, kommersiell legning, god faglig forståelse og utstrakt interesse for verdipapirmarkedene.

Konkurransedyktige betingelser

I tillegg til å være en spennende og givende arbeidsplass tilbyr vi meget konkurransedyktige avlønningsmodeller og tilpassede bonusordninger. Vår filosofi er at dyktige medarbeidere skal belønnes godt.

Hvis du ønsker å være med å bygge Nordens ledende meglerhus for private, send en kortfattet søknad med CV til karriere@nordicsecurities.no